Elk jaar vraagt de Protestantse Kerk Nederland aan al haar plaatselijke kerken, ook aan de Amsterdamse kerken, om bij te dragen aan de Solidariteitskas. Uit de Solidariteitskas worden werkzaamheden bekostigd die we als protestantse kerken als gezamenlijke verantwoordelijkheid zien. Denk daarbij aan het dovenpastoraat en het drugspastoraat. Daarnaast krijgt de Solidariteitskas aanvragen van kerkelijke gemeenten uit het hele land, bijvoorbeeld voor een grote onverwachte uitgave. Ook wordt er regelmatig een beroep op de Solidariteitskas gedaan voor subsidiëring van missionaire vernieuwingsprojecten.

Draag je ook dit jaar weer bij aan dit sympathieke landelijke doel? Met een bijdrage van € 10,- kunnen wij als kerken van Amsterdam solidair zijn met andere protestantse kerken in Nederland.

Maak je bijdrage over op rekening NL15 RABO 03 73 74 14  64 t.n.v. Protestantse Gemeente Amsterdam onder vermelding van solidariteitskas en de wijkkerk waarbij je bij betrokken bent of gebruik onderstaande formulier. 

Heel hartelijk dank voor jouw bijdrage!

Donatie Solidariteitskas

,00
Jouw bijdrage

Jouw gegevens

Betaling via iDEAL