Stedelijke activiteiten 2023-2024

In Amsterdam beginnen de stedelijke activiteiten voor tieners weer! Hoogtepunten zijn onder meer een spannend cupgames toernooi en een gezamenlijk diner op 10 november. Tieners uit alle kerken zijn welkom bij deze verbindende en leuke evenementen. 

Traineeship en stedelijke activiteiten
Per 1 oktober is het nieuwe seizoen van het traineeship vanuit de PKA weer van start. In een aantal van onze kerkplekken zijn jongvolwassenen aan de slag als jeugdwerker, terwijl zij zelf een persoonlijk ontwikkeltraject doorlopen. Met name voor de jonge generaties is dit een waardevolle aanvulling voor de kerk. Naast dat zij in hun kerk een eigen plek en activiteiten hebben, worden zij ook verbonden met andere tienergroepen door middel van onze stedelijke activiteiten. Dit zijn overkoepelende activiteiten voor tieners uit allerlei Amsterdamse kerkplekken.

Planning 2023-2024
Paulien Brink, de nieuwe trainee organisatie, heeft de kalender voor 2023-2024 bekendgemaakt. De startactiviteit is op 10 november, we spelen een cupgames toernooi en er wordt samen gegeten. Dus zet alvast de volgende data in de planning en laat je tieners weten dat er weer een nieuw seizoen stedelijke activiteiten georganiseerd wordt. Het belooft tof te worden! Voor meer info kun je mailen naar paulien.brink@protestantsamsterdam.nl

Agenda stedelijke activiteiten

Startactiviteit                      10.11.2023

Nieuwjaarsactiviteit                12.01.2024

Voorjaarsactiviteit                    01.03.2024

Missionaire/diaconale activiteit       19.04.2024

Afsluitende activiteit                14.06.2024

Welke tieners breng jij op de hoogte van de nieuwe activiteiten?

WhatsApp tiplijn jeugd

Met de WhatsApp tiplijn ontvang je één keer per maand nieuws, best practices, inspiratie en leuke acties rondom kerkelijk jeugdwerk in je app. Meld je direct aan via deze link of via de QR code. 

Let op: vergeet niet het nummer toe te voegen aan je contacten (020 5353700), anders kun je de berichten niet ontvangen.