Deze wijkkerken zoeken een student-trainee kinderwerk

Hebron
Hebron is een jonge en eigentijdse geloofsgemeenschap in de Spaandammerbuurt in Amsterdam.  Hebron staat met beide benen in de buurt waardoor op deze bruisende plek mensen met allerlei achtergronden samenkomen. Een viering bezoeken, aanschuiven bij een buurtmaaltijd of de stilte zoeken in de kapel:  in Hebron is bijna altijd wel iets te doen en te beleven. Komend jaar wil Hebron  de kinderen uit de buurt vaker betrekken bij hun activiteiten zodat ook jonge omwonenden en hun ouders Hebron weten te vinden. 

Elthetokerk
De Elthetokerk is een open en veelzijdige geloofsgemeenschap midden in de Indische Buurt van Amsterdam. Een laagdrempelige kerk met een ongedwongen sfeer, waar hoger en lager opgeleid, ras-Amsterdammer en import, oud en opvallend jong, singles en gezinnen elkaar ontmoeten. De Elthetokerk is een doordeweekse kerk die ook op zondag open is. Naast de zondagse vieringen, is er ieder dag een avondgebed. Ook zijn er doordeweekse activiteiten, zoals de kinderspelinloop Re-Play, de koffie-ochtenden met inloopspreekuur en de maandelijkse rommelmarkt. In de woningen boven de kerk is een leefgemeenschap gehuisvest, betrokken bij de kerk. Geraakt door de liefde van Christus wil de Elthetogemeente in de Indische Buurt iets zien en laten zien van het Koninkrijk van God

Met de inzet van een student-trainee kinderwerker wil de Elthetokerk het bestaande kinderwerk verstevigen en continueren en vandaaruit nieuwe mogelijkheden verkennen.