Elthetokerk

"Eltheto is een veelkleurige groep mensen. Dromers, denkers, doeners, bidders, zingers, kaartenschrijvers, bloemenbrengers, grappenmakers, kritische vragenstellers, zoekers en vinders, meer en minder gelovigen."

Over de Elthetokerk

Vraag je nieuwe bezoekers waarom ze blijven, dan is steevast hun eerste reactie: hier voelde ik me echt welkom! Eltheto is een veelkleurige groep mensen. Dromers, denkers, doeners, bidders, zingers, kaartenschrijvers, bloemenbrengers, grappenmakers, kritische vragenstellers, zoekers en vinders, meer en minder gelovigen.

De Elthetokerk is even oud als de Indische buurt waarin ze staat, meer dan 100 jaar oud en diep geworteld in de wijk. Er komt een kleurrijke gemeente samen met mensen van alle leeftijden en sociale en culturele achtergronden: ras-Amsterdammers, studenten, jonge gezinnen en ouderen ontmoeten elkaar tijdens de zondagse kerkdienst, maar ook tijdens de doordeweekse activiteiten, zoals het dagelijkse avondgebed, de koffieochtend, de buurtmaaltijd, de rommelmarkt en kinderspelinloop Re-play.

Contactpersonen

Voorganger
ds. Martijn van Laar: predikant@elthetokerkamsterdam.nl of 06-12192686

Bestuur
Jan Pieter Marchal (scriba): scriba@elthetokerkamsterdam.nl

Diaconie
diaconie@elthetokerkamsterdam.nl

Diaconaal opbouwwerker
Gianni da Costa: g.dacosta@diaconie.org

Beheer/verhuur
Geert Jan Nordeman: beheer@elthetokerkamsterdam.nl of 06-45438557

Onze kerkdiensten

De kerkdiensten vinden elke zondag plaats van 10:00 tot 11:30 uur. Daarnaast zijn de diensten ook live (of later) te bekijken via YouTube. Op doordeweekse avonden is de kerk open voor het avondgebed.

Onze activiteiten

Re-play

Re-play is een spelinloop in de Elthetokerk voor kinderen van 0-4 jaar.

03/06/2024 09:30
Elthetokerk

Lees meer

Luistergroepen in de Elthetokerk

In de Luistergroep delen we dagelijkse ervaringen thuis, op ons werk of in de buurt. We delen onze zorgen en we vieren het leven. We praten en luisteren naar anderen.

13/06/2024 20:00
Elthetokerk

Lees meer