Noorderkerk

‘De kerk is een alledaagse gemeenschap van gewone mensen die met elkaar leven en zich geven voor anderen. Ik houd ervan.’ - Johan Visser, predikant

Onze predikant

Johan Visser

Over de Noorderkerk

Zoek jij een plek om mensen te ontmoeten en te zoeken naar wat voor jou belangrijk is in het leven? Stap dan eens de Noorderkerk binnen. Het prominente gebouw op de Noordermarkt is niet te missen. Er zijn allerlei gesprekskringen, de kerk is open op maandag- en zaterdagochtend tijdens markturen en aan de kant van de Noordermarkt is er een kapel waar je bijna dagelijks binnen kunt lopen om even tot rust te komen, een kaarsje aan te steken of, als je dat wilt, een gesprek. De Noorderkerkgemeente is een warme, bruisende gemeenschap met mensen in alle leeftijdscategorieën. ‘Huis voor de ziel’ is de naam die gekozen is voor activiteiten in de Noorderkerk. Een huis waar je op zoek kunt gaan naar wat jou zielsgelukkig maakt.

Contactpersonen

Gemeente-predikant
Ds. Johan Visser: johan.visser@noorderkerk.nl of 06-48919362

Pionier-predikant
Ds. Dick Wolters: dick.wolters@noorderkerk.nl of 06-51456568

Kerkenraad – Scriba
Michiel Dumont: scriba@noorderkerk.org of 06-28563951

Beheerder
Johannes Post: kosterij@noorderkerk.org of 06-10263488

Onze kerkdiensten

Iedere zondag zijn er om 10.00 en 19.00 uur kerkdiensten in de Noorderkerk. De kerkdiensten zijn traditioneel van opzet met een frisse, eigentijdse preek. Er is veel samenzang, begeleid op orgel en vleugel. Na de dienst is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van koffie. Wil je de kerkdienst online meekijken? Kijk dan op kerkdienstgemist.nl.