Zinnig Noord

"Ik heb op bijzondere wijze mogen ervaren hoe het voelt om er simpelweg te zijn.

Adres:

Aakstraat 60-64
1034 AA Amsterdam

Onze

Over Zinnig Noord

Zinnig Noord is een open community rond zingeving in Amsterdam-Noord. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Samen zoeken naar wat waardevol en zinvol is, naar iets om in te geloven en antwoorden op vragen. Wat geeft zin aan het leven, wat drijft en inspireert mij? Is er iets tussen hemel en aarde? Hoe ontwikkel ik mijn eigen spiritualiteit?

Door middel van allerlei events, workshops en cursussen kun je bij Zinnig Noord met zulke vragen aan de slag. Daarbij wordt geput uit oude en nieuwe bronnen van zingeving: religie en filosofie, kunst en spiritualiteit – uit het oosten en westen.

Contactpersonen

Pioniers
Jonatan Bartling: jonatan@zinnignoord.nl of 06 48519000

Jacquelien Weel: jacquelien@zinnignoord.nl of 06 24111123

Onze kerkdiensten

Vanaf dit najaar viert Zinnig Noord iedere eerste zondag van de maand het leven in Eigen Zinnige Vieringen in De Ark in Amsterdam Noord (Banne). De vieringen beginnen met inloop en koffie om 10.00 uur. Houd de website van Zinnig Noord in de gaten voor meer informatie.

Onze activiteiten

Potluck Picknick met Zinnig Noord

Zomers chillen, verhalen, eten en muziek delen én mensen ontmoeten bij deze zomerse Potluck Picknick in het Noorderpark.

06/07/2024 13:00
Zinnig Noord

Lees meer

Zinnige Dansviering / Eindeloos Zomers

Vier de zomer bij de Zinnige Dansviering van Zinnig Noord!

14/07/2024 10:45
Zinnig Noord

Lees meer