Jacquelien Weel

Neem contact op

Als kind wilde ik de wereld eerlijker maken en dacht ik zoals Jezus te moeten zijn om ertoe te doen. De lat legde ik dus vrij hoog en ambieerde ook in mijn studententijd nog een carrière als minister van Ontwikkelingssamenwerking. Tot ik voelde en ging erkennen dat mijn energie stroomt als ik mensen mag ontmoeten en hen mag begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling met behulp van spirituele methoden.

Voor mij werkt God door mensen en is God Liefde. Dus werkt liefde door mensen. En de zingevingsvraag Hoe leven we in liefde? is waar ik graag mee bezig ben. Hoe leven we in liefde met onszelf, met de ander en in liefde met wat we in de wereld of maatschappij neer mogen zetten.

Die ruimte heb ik in mijn eigen coachingspraktijk door het werken met mensen, duo’s en groepen en bij Zinnig Noord om dat in gemeenschapsvorm te doen. Bij Zinnig Noord bieden we een open en inspirerende plek om passief en actief te onderzoeken hoe je alleen en samen leeft in liefde. Spirituele tradities waaronder de christelijke spiritualiteit, kunstvormen en ervaringsgerichte oefeningen bieden daarvoor de basis.

Contactgegevens: jacquelien@zinnignoord.nl of 06 – 24 11 11 23