De tieners van de Nassaukerk houden van muziek, en ik ook. Dus daar gaan we als tienergroep binnenkort meer mee doen

(Koos, Tienerwerker in de Nassaukerk)

Jeugdwerk in de kerk

Jij, als tiener, bent belangrijk!  Daarom ben je, of je gelooft in God of niet, altijd welkom bij de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Er zijn veel verschillende activiteiten waar je naar toe kunt om andere tieners te ontmoeten, gek te doen en meer te leren over jezelf en het geloof. 

Ons jeugd- en tienerwerk bestaat bijvoorbeeld uit tienergroepen, stedelijke evenementen  waarbij tieners uit heel Amsterdam welkom zijn, en tienerdiensten.  Daarnaast helpen wij jou en andere scholieren graag bij het vinden van een maatschappelijke stage. 

Wil je meer weten over het tienerwerk van de  PKA of lijkt het je leuk om een keer aan te sluiten bij bijvoorbeeld een stedelijk tienerevenement of een  tienergroep?  Stuur een mailtje naar jong@protestantsamsterdam.nl.

Wat is er de komende maanden voor jou te doen?

C-towers

Op 7 juni 2019 spelen we het jaarlijks terugkerende spel C-towers (Church Towers). Tijdens de deze avond ga je als tienergroep langs verschillende Amsterdamse kerken om daar spelen te spelen. Snelheid, kennis en handigheid: je hebt het allemaal nodig om zo veel mogelijk punten te verdienen. Aan het einde van de avond gaat de groep […]

Meer weten »
07 juni 2019 19:00 – 22:00

Een paar van onze tienergroepen

Scroll naar links/rechts

Onze tienerwerkers

Scroll naar links/rechts

Sluit Menu