De tieners van de Nassaukerk houden van muziek, en ik ook. Dus daar gaan we als tienergroep binnenkort meer mee doen

(Koos, Tienerwerker in de Nassaukerk)

Jeugdwerk in de kerk

Jij, als tiener, bent belangrijk!  Daarom ben je, of je gelooft in God of niet, altijd welkom bij de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Er zijn veel verschillende activiteiten waar je naar toe kunt om andere tieners te ontmoeten, gek te doen en meer te leren over jezelf en het geloof. 

Ons jeugd- en tienerwerk bestaat bijvoorbeeld uit tienergroepen, stedelijke evenementen  waarbij tieners uit heel Amsterdam welkom zijn, en tienerdiensten.  Daarnaast helpen wij jou en andere scholieren graag bij het vinden van een maatschappelijke stage. 

Wil je meer weten over het tienerwerk van de  PKA of lijkt het je leuk om een keer aan te sluiten bij bijvoorbeeld een stedelijk tienerevenement of een  tienergroep?  Stuur een mailtje naar jong@protestantsamsterdam.nl.

Wat is er de komende maanden voor jou te doen?

Preek van de Leek: ondernemer Duncan Stutterheim

Preek van de Leek: ondernemer Duncan Stutterheim

Gratis

Op drie zondagen in november beklimmen drie leken de preekstoel van de Doopsgezinde Singelkerk (Singel 452, Amsterdam). Mensen die in de samenleving van zich hebben laten horen. Of ze nou gelovig zijn of niet, gepreekt hebben ze nog nooit. Toegang vrij, collecte aan het einde van de kerkdienst. De kerk opent haar deuren om 16:30 […]

Meer weten »
17 november 2019 17:00 – 18:00
Stedelijke tieneractiviteit: Ik hou van Amsterdam

Stedelijke tieneractiviteit: Ik hou van Amsterdam

Gratis

Op 22 november barst de strijd los! Hoeveel weet jij over onze prachtige stad? Daar gaan we achter komen tijdens het gezellige spel ‘Ik hou van Amsterdam’! Een spel gebaseerd op het bekende ‘Ik hou van Holland’ met een verschil: dit spel gaat over Amsterdam. Welk team gaat er met de winst vandoor? Alle tieners […]

Meer weten »
22 november 2019 19:00 – 22:00

Een paar van onze tienergroepen

Scroll naar links/rechts

Onze tienerwerkers

Scroll naar links/rechts

Sluit Menu