De tieners van de Nassaukerk houden van muziek, en ik ook. Dus daar gaan we als tienergroep binnenkort meer mee doen

(Koos, Tienerwerker in de Nassaukerk)

Jeugdwerk in de kerk

Jij, als tiener, bent belangrijk!  Daarom ben je, of je gelooft in God of niet, altijd welkom bij de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Er zijn veel verschillende activiteiten waar je naar toe kunt om andere tieners te ontmoeten, gek te doen en meer te leren over jezelf en het geloof. 

Ons jeugd- en tienerwerk bestaat bijvoorbeeld uit tienergroepen, stedelijke evenementen  waarbij tieners uit heel Amsterdam welkom zijn, en tienerdiensten.  Daarnaast helpen wij jou en andere scholieren graag bij het vinden van een maatschappelijke stage. 

Wil je meer weten over het tienerwerk van de  PKA of lijkt het je leuk om een keer aan te sluiten bij bijvoorbeeld een stedelijk tienerevenement of een  tienergroep?  Stuur een mailtje naar jong@protestantsamsterdam.nl.

Wat is er de komende maanden voor jou te doen?

‘Dit is mijn verhaal’ avond over millenials, zingeving en de bijbel

‘Dit is mijn verhaal’ avond over millenials, zingeving en de bijbel

Hoe is het om jong en christen te zijn? Een avond over millennials, zingeving en de betekenis van bijbelverhalen anno 2019. Je leest het vaak genoeg in de krant: yoga, werk of uitgaan als nieuwe religie van de millennial. Maar er zijn nog genoeg jonge mensen die anno 2019 teruggrijpen op de oude bijbelverhalen. Wat […]

Meer weten »
18 september 2019 20:00 – 22:00

Een paar van onze tienergroepen

Scroll naar links/rechts

Onze tienerwerkers

Scroll naar links/rechts

Sluit Menu