De tieners van de Nassaukerk houden van muziek, en ik ook. Dus daar gaan we als tienergroep binnenkort meer mee doen

(Koos, Tienerwerker in de Nassaukerk)

Jeugdwerk in de kerk

Jij, als tiener, bent belangrijk!  Daarom ben je, of je gelooft in God of niet, altijd welkom bij de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Er zijn veel verschillende activiteiten waar je naar toe kunt om andere tieners te ontmoeten, gek te doen en meer te leren over jezelf en het geloof. 

Ons jeugd- en tienerwerk bestaat bijvoorbeeld uit tienergroepen, stedelijke evenementen  waarbij tieners uit heel Amsterdam welkom zijn, en tienerdiensten.  Daarnaast helpen wij jou en andere scholieren graag bij het vinden van een maatschappelijke stage. 

Wil je meer weten over het tienerwerk van de  PKA of lijkt het je leuk om een keer aan te sluiten bij bijvoorbeeld een stedelijk tienerevenement of een  tienergroep?  Stuur een mailtje naar jong@protestantsamsterdam.nl.

Wat is er de komende maanden voor jou te doen?

Taizé-viering

Taizé-viering

Gratis

Meditatieve viering in de traditie van Taizé. Deze viering wordt georganiseerd door de jongerencommunity Taizé Amsterdam.

Meer weten »
06 februari 2020 20:00 – 21:00
Sirkelslag

Sirkelslag

Sirkelslag is een spannend en interactief spel tussen tienergroepen (12-16 jaar) uit heel Nederland. Je speelt tegen duizend andere jongeren uit het hele land. Online sta je in verbinding met elkaar. Sirkelslag is het spel waarbij het gaat om creativiteit, actie en teamspirit. Net als voorgaande jaren is er niet alleen een landelijke winnaar, maar […]

Meer weten »
07 februari 2020 19:30 – 22:00

Een paar van onze tienergroepen

Scroll naar links/rechts

Onze tienerwerkers

Scroll naar links/rechts

Sluit Menu