Nieuwendammerkerk

"Als predikant help ik mensen om goede vragen te stellen. En om ze te leren dat het niet erg is om met vragen te leven."

Paula de Jong

Over de Nieuwendammerkerk

In Noord kun je op drie plekken terecht als je op zoek bent naar verbinding tussen mensen en het hogere, wat je daar dan zelf ook onder verstaat.

De Nieuwendammerkerk is echt een verborgen pareltje in Noord. De intieme historische kerk wordt veel gebruikt voor trouwerijen en afscheidsdiensten. Kennismaken kan door een keer binnen te lopen op zondag of door de week, bijvoorbeeld bij de koffieochtend op dinsdag.

De Ark, naast winkelcentrum De Banne, is een ontmoetingsplek voor iedereen. De ruimte wordt gebruikt voor diverse bijeenkomsten, een meditatiegroep, een taalcafé en repetities van koren. Elke donderdag wordt De Ark gebruikt als uitgiftepunt van de Voedselbank en is ook de Sociale Kruidenier open.

De Bethelkerk in Tuindorp-Oostzaan is een plek van bezinning op het leven. Je komt hier mensen tegen die heel verschillend denken en geloven en dat juist als een uitdaging zien. Op zondag zijn er diensten en door de week kun je terecht voor een kopje koffie en gezelligheid.

Contactpersonen

Predikant
Paula de Jong: dominee@nieuwendammerkerk.nl

Onze kerkdiensten

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de sfeervolle Nieuwendammerkerk. De diensten zijn via Kerkdienstgemist online te volgen.

Onze activiteiten

Marcus Passion

Geniet van de koralen uit het grotendeels verloren gegane Marcus Passion van Johan Sebastiaan Bach.

07/04/2023 19:30
Nieuwendammerkerk

Lees meer