De Ark Noord

Over De Ark

In Noord kun je op drie plekken terecht als je op zoek bent naar verbinding tussen mensen en het hogere, wat je daar dan zelf ook onder verstaat.

De Ark, naast winkelcentrum De Banne, is een ontmoetingsplek voor iedereen. De ruimte wordt gebruikt voor diverse bijeenkomsten, een meditatiegroep, een taalcafé en repetities van koren. Elke donderdag wordt De Ark gebruikt als uitgiftepunt van de Voedselbank en is ook de Sociale Kruidenier open.

De Nieuwendammerkerk is echt een verborgen pareltje in Noord. De intieme historische kerk wordt veel gebruikt voor trouwerijen en afscheidsdiensten. Kennismaken kan door een keer binnen te lopen op zondag of door de week, bijvoorbeeld bij de koffieochtend op dinsdag.

De Bethelkerk in Tuindorp-Oostzaan is een plek van bezinning op het leven. Je komt hier mensen tegen die heel verschillend denken en geloven en dat juist als een uitdaging zien. Op zondag zijn er diensten en door de week kun je terecht voor een kopje koffie en gezelligheid.

Contactpersonen

Predikant

Mirjam Sloots: mirjam.sloots@protestantsamsterdam.nl

Verhuur

Doreen Bor: doreen@diaconienoord.org of 06 1334 2201

Onze kerkdiensten

De kerkdiensten worden op zondagmorgen om 10.00 uur gevierd in de Bethelkerk. Ze zijn ook online te volgen via Kerkdienstgemist.