Uitschrijven en gegevens wijzigen

Als je lid bent van de Protestantse Kerk hebben wij jouw gegevens in onze ledenadministratie staan. Via onderstaande formulier kun je jouw gegevens wijzigen of jezelf uitschrijven als lid. Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag rondom de ledenadministratie? Neem dan contact op via leden@protestantsamsterdam.nl. Wil je een privacyverzoek indienen? Klik dan hier

Wijzigingsformulier Protestantse Kerk Amsterdam
Je kunt je gegevens eenvoudig zelf aanpassen via Mijn PKA. Als dat niet lukt, dan kun je alsnog onderstaand formulier gebruiken. Geef in het berichtveld aan welke gegevens je wilt wijzigen. Om je in ons systeem te kunnen identificeren hebben we in elk geval je volledige naam, volledige woonadres, geboortedatum en (indien bekend) je lidnummer nodig. Je e-mailadres en (eventueel) je telefoonnummer gebruiken we om je op de hoogte te houden van de procedure.

Geef in het berichtveld aan bij welke gemeente of pioniersplek je je als voorkeurslid wilt inschrijven. Als je je wilt laten overschrijven naar een gemeenschap die niet bij de Protestantse Kerk Amsterdam hoort, is soms wat extra informatie nodig. Wij nemen dan contact met je op. Vul daarom altijd ook je telefoonnummer in. Om je in ons systeem te kunnen identificeren hebben we in elk geval je volledige naam, volledige woonadres, geboortedatum en (indien bekend) je lidnummer nodig. Je e-mailadres en telefoonnummer gebruiken we om je op de hoogte te houden van de procedure.

Jammer dat je je wilt uitschrijven. Als je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, zullen we dit voor je in orde maken. Om je in ons systeem te kunnen identificeren hebben we in elk geval je volledige naam, volledige woonadres, geboortedatum en (indien bekend) je lidnummer nodig. Je e-mailadres en (eventueel) je telefoonnummer gebruiken we om je op de hoogte te houden van de procedure.

Privacy en verzenden

De verzendknop verschijnt zodra je akkoord gaat met de privacyvoorwaarden