Jeugdwerk in de kerk

De kerk is een plek waar generaties elkaar ontmoeten en samen een gemeenschap vormen. Van piepjong tot stokoud. Team jeugd van de Protestantse Kerk Amsterdam zet zich in voor de jongste onder ons. Van kinderen (0-12 jaar) tot tieners (12-18 jaar) en  jongeren (18- 25 jaar). Hoe betrek je als kerk de jeugd en hoe maak je hen écht onderdeel van de kerk?

Met onder andere trainingen en visietrajecten kan team jeugd jouw kerkplek helpen om aan de slag te gaan met jeugdwerk. Daarnaast is er een stedelijk aanbod van activiteiten en financiële steun voor jeugdwerkactiviteiten. 

koos rond

Neem contact op

Koos van Beelen
koos.vanbeelen@protestantsamsterdam.nl

Ondersteuning voor jullie kerkplek

Visietrajecten

Aan de slag met de visie op jeugdwerk.

Methodes en werkvormen

Samen ontwikkelen binnen het jeugdwerk

Jeugdfonds PKA

Financiële steun voor jullie jeugdwerkactiviteit

WhatsApp tiplijn jeugd

Met de WhatsApp tiplijn ontvang je één keer per maand nieuws, best practices, inspiratie en leuke acties rondom kerkelijk jeugdwerk in je app. Meld je direct aan via deze link of via de QR code. 

Let op: vergeet niet het nummer toe te voegen aan je contacten (020 5353700), anders kun je de berichten niet ontvangen. 

Stedelijk aanbod

Student-traineeship kinder- en jeugdwerk

Ontwikkeling van het jeugdwerk en studenten

Stedelijke jeugdactiviteiten

Gezamenlijke activiteiten voor alle jeugd in Amsterdam

Trainingen en netwerkborrels

Door het jaar heen worden door team jeugd vier netwerkborrels georganiseerd voor professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor het jeugdwerk in de kerk. Jeugdouderlingen, tienerleiding, predikanten en kindernevendienstleiders: iedereen is welkom. Eenmaal per jaar wordt er een breed jeugdwerkevent uitgezet, de overige drie andere events worden verdeeld onder de categorieën kinderen (0-12), tieners (12-18) en jongeren (18-25). 

Wil je meer weten, aanhaken of zelf een jeugdwerkborrel of training organiseren? Mail dan naar jeugd@protestantsamsterdam.nl