De kerk gedenken in uw testament

Gedachten, overwegingen en praktsiche keuzes

Een kerk met liefde en lef voor de stad, dat is wat we als Protestantse Kerk Amsterdam willen zijn. Dat betekent dat we op veel plekken in de stad aanwezig zijn: van iconische binnenstadskerken, wijkkerken, vernieuwde pioniersplekken, diaconie buurtcentra tot gastvrije christelijke leefgemeenschappen.

Om ook in de toekomst gemeente in de stad te kunnen zijn, is uw steun onmisbaar. Mocht u overwegen om de kerk iets na te laten, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Met de praktische informatie en overwegingen op deze website willen we u helpen hierover na te denken.

Mocht u deze informatie en meer nog eens rustig willen nalezen, vraag dan de uitgebreide brochure ‘Nalaten aan mijn kerk, gedachten, overwegingen en praktische keuzes’ aan.

rondje yvonne

Neem contact op

Yvonne Teitsma
Adviseur schenken en nalaten

schenken@protestantsamsterdam.nl
020 5353 700

Uw laatste wil

Overwegingen en aandachtspunten

Stappenplan nalatenschap

Hoe regelt u alles goed?

Uw afscheid

Wat kan de kerk voor u betekenen?

Brochure nalatenschappen

Alles rustig nalezen

Nalaten aan de kerk

Gedachten, overwegingen en praktische keuzes
rondje yvonne

Yvonne Teitsma – Adviseur schenken en nalaten

“Het nadenken over de laatste wil is voor sommige mensen een hele stap en het kan ook confronterend zijn. Ik help graag bij dit proces met het geven van duidelijke informatie. Dat kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Het is vaak een opluchting als alles goed geregeld is.”