Stagiair communicatie

Een plek waar je op een creatieve manier aan de slag gaat met zingeving, spiritualiteit en het christelijk geloof. Van het promoten van oude ambachten tot het in stand zetten van campagnes rondom kerst. Ben jij klaar voor een afwisselende communicatiestage? Word dan stagiair bij team Communicatie van de Protestantste Kerk Amsterdam én het christelijk spirituele initiatief Gist! 

Stagiair communicatie
(onderzoeksstage mogelijk)  

Dit ga je doen 

Als stagiair communicatie maak je een vliegende start met verschillende projecten van pioniersplek Gist en de Protestantse Kerk Amsterdam. Het ene moment werk je mee aan de kerstcampagne en het opzetten van het nieuwe zingevingsmagazine. De volgende dag bedenk je creatieve manieren om de ambachtelijke workshops, stiltemeditaties en cursussen van Gist te promoten via social media of een sprankelende nieuwsbrief. Er is genoeg te doen, dus voluit mogelijkheden te leren, ontdekken en aan de slag te gaan.   

Heb je vanuit je opleiding een onderzoeksopdracht meegekregen? Of ben je specifiek op zoek naar een onderzoekstage? Gist en de Protestantse Kerk Amsterdam zijn volop in ontwikkeling, er zijn dus genoeg vraagstukken die grond bieden voor een leuk onderzoek. We denken graag met je mee! 

Over ons 

Wij willen Amsterdammers laten proeven van het christelijk geloof. Met elkaar op nieuwe manieren het leven en God ontdekken. Denk aan bruisende workshops, christelijke meditatie en cursussen over liefde of sabbatsrust. Aan ons de taak om Amsterdammers enthousiast te maken voor al dit moois en de kerk zichtbaar te maken in de stad. 

Ons aanbod 

  • Een zinvolle en afwisselende communicatiestage binnen een organisatie met in totaal circa 40 fte (startdatum, uren en duur zijn flexibel)
  • Een informele werksfeer waar je ruimte krijgt om nieuwe dingen te leren 
  • Een warm ontvangst binnen twee kleine gedreven teams  
  • Goede begeleiding door een communicatieprofessional 
  • Fantastische werkplek aan de Nieuwe Herengracht in hartje Amsterdam 
  • Stagevergoeding van 400 euro bruto per maand o.b.v. 36 uur per week
  • Reiskostenvergoeding indien je niet beschikt over een studenten ov-jaarkaart
  • Gratis toegang tot het activiteitenprogramma van Gist

Is dit jouw stageplek? 

Reageer dan direct via onderstaande formulier. We drinken graag een kop koffie met je om jouw stagewensen en ideeën te bespreken! 

En heb je niet direct een link met christelijke spiritualiteit en toch denk je dat dit jouw stageplek is? Ook dan horen we graag van je! 

Ik heb interesse!