WELKOM

Online aanbod van vieringen

Bekijk via deze link het actuele kerkdienstrooster van juni/juli 2020. De kerkdiensten worden deze periode uitgezonden via internet. Hieronder vindt u een overzicht van de wijkkerken met de links naar hun online vieringen. 

Hoe ervaar jij de livestreams?

De afgelopen weken hebben veel kerken de diensten via een live stream aangeboden. Vanuit de Protestantse Kerk Amsterdam zijn we erg benieuwd naar jullie ervaringen hiermee. Heb jij in de afgelopen weken een keer een live stream gevolgd en heb je hier een mening over? Help ons dan door de enquête in te vullen op www.mediatest.nl/pka

Voor velen is het een gemis om niet meer op zondag naar de kerk te kunnen. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk, waardoor de boodschap ook bij u in de huiskamer kan klinken. Veel wijkkerken van de PKA bieden via hun website een vorm van streaming van hun zondagse viering aan en dat is in deze tijd van extra grote waarde.

Elke vrijdag verschijnt op deze pagina een overzicht van kerkdiensten die via het internet te volgen zijn.

Komende zondag bieden de volgende wijkkerken rond kerktijd een livestream van hun ‘viering zonder publiek’ of een van tevoren opgenomen viering/meditatie aan via hun site of via www.kerkdienstgemist.nl. De meeste streams en opnames zijn na afloop terug te luisteren.

Bekijk ze via de oranje knoppen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Velden met een ster (*) zijn verplichte velden.Privacy en verzenden

De verzendknop verschijnt zodra je akkoord gaat met de privacyvoorwaarden